El salze cec i la dona adormida (Haruki Murakami)

… EN TENCAR ELS ULLS VAIG NOTAR l’lor de la brisa. Una brisa de maig arrodonida com una peça de fruita, amb la pell rugosa, la polpa enganxosa i un munt de llavors. Quan la polpa s’esclafava, les llavors sortien volant i, com si fossin suaus perdigonades, em picaven als braços nus, on sentia un lleu dolor.
-Ei, ¿quina hora és? -em va preguntar el meu cosí. Com que li treia un pam, havia d’aixecar el cap per parlar-me. Jo em vaig mirar el rellotge.
-Les deu i vint.
-¿Vas a l’hora? -em va preguntar.
-Diria que sí…

* Traduccion: Albert Nolla
* Editorial: Empúries

No hay opiniones para “El salze cec i la dona adormida (Haruki Murakami)”

No se permiten opiniones.

Gente de letras

Ésta es una recopilación de comienzos de libros, tanto clásicos como contemporáneos, seleccionados según nuestros gustos. Esperamos que coincidáis con ellos en al menos un 90%.

Atentamente...

Fer, Paula, Xavier e Irina